+45 98 49 92 64
Åbningstider

Jeres hund er velkommen på Læsø

Tag hunden med når I skal på ferie på Læsø. Her er der plads til hele familien - også jeres hund. Hunden er velkommen i de fleste sommerhuse, ombord på færgen, hos de forskellige attraktioner og ikke mindst i den store hundeskov i Læsø Klitplantage.

Tag hunden med i sommerhus

På vej til stranden med hunden i snor

I er velkommen til at medbringe jeres hund i de fleste af vores sommerhuse på Læsø. Sommerhusgrundene er ofte ret store, så der er masser af plads, som jeres hund kan tumle på. Når I pakker til ferien, skal I huske at medbringe hundens eget tæppe eller hundekurv samt mad- og vandskål, så det føles mere hjemligt for den, når den er på ferie. I må ikke efterlade jeres hund alene i et sommerhus, men det er der heller ingen grund til, for I må tage den med næsten overalt på øen.

Ombord på Læsøfærgen

Hunde er også velkommen på Læsøfærgen. Her finder I hele 2 saloner, hvor både jeres hund og kat må komme med ind. Salonerne er rummelige og har god gulvplads samt drikkeskåle til dyrene. Hunde skal I føre i snor på færgen og katte skal I bære i transportkasser. I kan benytte elevatoren på Læsøfærgen, hvis jeres hund ikke er glad for trapper.

På Læsøs strande og i naturen

Hund på stranden om efteråret

I må altid medbringe jeres hund på stranden, og i tidsrummet fra den 1. oktober til den 31. marts må den endda løbe frit omkring på stranden uden snor, forudsat at hunden lystrer, når I kalder. Læsøs byer og naturområder byder på et væld af stier, hvor I kan gå tur med hunden og udforske øen i et behageligt tempo.

På udflugt med hunden

Tag bare hunden med, når I skal på udflugt. Hunden er velkommen i de fleste attraktioner på Læsø. I kan endda tage hunden med på golfbanen, hvis I får lyst til at spille på den smukke seaside-bane.

Ude at spise

Hund leger med tang i vandkanten

Får I lyst til at spise på restaurant, er hunden heller ingen hindring. Er jeres hund rolig og børnevenlig, kan I medbringe den på de fleste restauranter, som ofte byder på kiks og vand til hunden.

I hundeskoven i Læsø Klitplantage

Læsøs store hundeskov i Læsø Klitplantage

Gateway Læsø er en del at Læsø Klitplantage og indeholder blandt andet en 10 hektar / 100.000 m2 stor indheget hundeskov. Her kan jeres hund løbe frit omkring, snuse og udforske området samt lege med andre hunde. Hundeskoven ligger på Storedalsvejen – lige over for Skovhytten. Og ved skovhytten kan I benytte en grill og afslutte jeres udflugt til Gateway Læsø og hundeskoven med en hyggelig picnic for alle i familien.

Velkommen i sommerhus på Læsø med jeres hund!