+45 98 49 92 64
Åbningstider

Find jeres sommerhus på Læsø i en af de 5 feriedestinationer

Vores 5 feriedestinationer på Læsø

Når I vælger et sommerhus i Vesterø bor I lige ved Læsøs aktive marina og færgehavn. Byen byder på butikker, spisesteder, iskiosker og en af øens dejligste badestrande. Derudover kan I forkæle jer selv i Læsø Kur. Lige bag Vesterø ligger vådområdet Kærene og den smukke Læsø Klitplantage.

I Vesterø Syd ligger sommerhusene langs med den lange, børnevenlige strand. Her bor I midt i den smukke, uspolerede natur, i gåafstand til stranden og tæt ved havnebyen Vesterø med butikker, spisesteder og aktiviteter på havnen.

Sommerhusene omkring Byrum ligger i skøn natur og centralt i forbindelse med øens seværdigheder. Byrum byder på gode indkøbsmuligheder, flere spisesteder og interessante seværdigheder. Lige syd for byen ligger naturområdet Rønnerne og Saltsyderiet, og mod nord kan I nyde den skønne klitplantage.

Sommerhusområdet Nordmarken byder på skøn og uforstyrret natur. Sommerhusene ligger på store grunde, tæt ved den dejlige Hvidebakker Strand, Læsø Seaside Golfklub og Østerby. I Østerby kan I handle og spise på byens restauranter.

Østerby er Læsøs anden havneby og byder på en dejlig strand, skønne sommerhuse, butikker, restauranter samt en aktiv marina og fiskerihavn. I Østerby bor I tæt på Læsø Seaside Golfklub, den smukke rhododendronpark samt dejlige skov- og hedeområder.

Destinationer på Læsø