+45 98 49 92 64
Åbningstider

Spil golf på en af Danmarks bedste golfbaner i meget naturskønne omgivelser

Læsø Seaside Golfklub naturskønne bane er smukt beliggende mellem havnebyen Østerby og sommerhusområdet Nordmarken på Læsøs nordkyst. Den 18-hullers, let kuperede bane er smukt tilpasset naturen og snor sig gennem områder med skov, lyng, klitter, vandhuller og vandløb. Fra seaside-banen kan I nyde udsigten over havet, naturen og Østerby havn. Ud over den 18-hullers seaside-bane, råder golfklubben over en 6-hullers par-3-bane (pitch & put) samt en driving range og en putting green. Med alle disse faciliteter kan både nybegyndere og øvede golfspillere finde gode udfordringer hos Læsø Seaside Golfklub.

Danmarks næststørste golfklub

Golfspiller med lyng og hav i baggrunden

Ifølge en opgørelse fra DGU er Læsø Seaside Golfklub nu den næststørste i Danmark med mere end 1.700 medlemmer. Heraf er ca. 1.200 personer fleksmedlemmer, som kun spiller her, når de holder ferie på Læsø. Der er næsten altid god plads på banen, da kun omkring 100 fastboende benytter den. Kun i sommerferieperioden kan I opleve lidt trængsel. Men uanset om banen er næsten tom eller halvfyldt, er det altid en hyggelig og uhøjtidelig oplevelse at besøge Læsø Seaside Golfklub.

Facts om banen

Skovområde ved golfbanen

Den smukke seaside-bane, som har en total længde på 6.577 meter, er tegnet af Lars Andreasson og Henrik Jacobsen. Den første del af banen åbnede i 1995 og den sidste blev færdig i 1999. Dermed er Læsø Seaside Golfklubs bane en af de yngste baner i Peugeots Golf Guide.

Peugeots Golf Guide

Læsøs golfbane er som den eneste nordjyske bane blevet optaget i Peugeots Golf Guide, hvor den er blevet belønnet med 16 ud af 20 mulige stjerner. Med den anerkendelse kvalificerer banen sig som en af de bedste golfbaner i Danmark.

Gæstespillere

Golfbanen er åben for gæstespillere. Damer kan møde op til damedag hver tirsdag og ligeledes kan herrerne dukke op til herredag hver fredag. Derudover kan I deltage i forskellige golfmatches på banen. Se match- og aktivitetskalenderen her. Glæd jer til en god golfoplevelse i disse naturskønne omgivelser!

Også for nybegyndere

Spillere og hund på golfbanen

Har I aldrig prøvet at spille golf før, så kan I prøve det på Læsø. Den professionelle træner, som er tilknyttet Læsø Seaside Golfklub, kan lære jer, hvordan man gør. Og efter lidt træning, kan I prøve at spille golf på klubbens 6-hulers Pitch- & Putbane, som har en samlet længde på ca. 500 meter. Læsø Seaside Golfklub tilbyder også et golfkørekort, som I kan tage på kun en weekend.

Klubhus og restaurant

Før eller efter jeres runde på golfbanen, kan I besøge Læsø Seaside Golfklubs restaurant, der ligger i forbindelse med det moderne klubhus. Her kan I bestille morgenmad, frokost og aftensmad. Og fra restauranten kan I nyde en uforstyrret udsigt over golfbanen og Kattegat. Restauranten er åben fra medio marts til medio oktober.

Adresse: Prof. Johansensvej 4, 9940 Læsø, 98 49 84 00, post@laesoe-golfklub.dk, www.laesoe-golfklub.dk